کتاب صوتی ثروتمندترین مرد بابل اثر جورج سمیوئل کلاسون، با شیوهای متفاوت به شما میآموزد که چگونه دارایی و اموالتان را افزایش دهید.
کتاب صوتی ثروتمندترین مرد بابل (The richest man in Babylon) شامل مجموعهای از داستانهای واقعی است که در آنها علل مشکلات مالی مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای عملی نیز برای آنها ارائه شده است. دارای اهمیت خاصی است. در واقع هدف این کتاب ایجاد بینشی است تا علاقمندان به موفقیت مالی به کمک آن ثروتمند شده، از ثروت خود نگهداری کرده و از درآمد حاصل از آن، ثروت بیشتری بدست آورند.
در برابر شما، آینده مانند راهی که به فواصل دور میرسد، گسترده شده است. راهی که در میان آن آرزوهایی است که دوست دارید به آنها دست یابید. تصمیماتی که باعث شعف شما میشود و خواستههایی که دوست دارید آنها را تجربه کنید. برای اینکه به آرزوها و خواستههای خودتان دست یابید، باید بتوانید از پولتان به بهترین شکل استفاده کنید. از اصولی که این کتاب به شما آموزش میدهد پیروی کنید. اجازه دهید که این اصول دارایی شما را افزایش دهند و به زندگی شاد و راحتی که بعد از آن خواهید داشت دست پیدا کنید. این اصول مثل قانون جاذبه، جهانی و در همهجا یکسان هستند. شاید همانطور که برای سایرین هم مفید بودند، برای شما هم مفید باشند و باعث دستیابی شما به دارایی بیشتر، حساب بانکی مملو از پول و روند مالی مناسب در زندگی شوند.
جورج ساموئل کلاسون (George Samuel Clason) نویسنده آمریکایی متولد لوئیزیانا بوده و دارای دو کمپانی به نامهای کمپانی نقشه کلاسون و شرکت انتشارات کلاسون بوده و در خلال جنگهای آمریکا با اسپانیاییها وارد ارتش شده است. کمپانی نقشه کلاسون نخستین ناشر کتاب نقشه راهها در ایالات متحده آمریکا است. او در طول حیات خود دو بار ازدواج کرد. وی در کالیفرنیا درگذشت.
این کتاب در سراسر جهان میلیونها نفر مخاطب دارد و بسیاری از آنها با به کار بستن مثالهای کتاب ثروتمند ترین مرد بابل به ثروت رسیدهاند. چرا که میتوان زندگی و قواعد آن در شهر باستانی بابل را تا حد زیادی با زندگی در دنیای قرن 21؛ از لحاظ اقتصادی مشابه دانست.
مطالعه روشهایی که به ما یاد میدهند چطور پول مان را ذخیره کنیم و به ثروتهای کلان شخصی برسیم، برای هرکسی که میخواهد کسب وکار خود را راهاندازی کند و به موفقیتهای شگفتآور برسد، واجب است. برایان تریسی ، در کتاب 21 قانون شکست ناپذیر پول دقیقا روی همین مساله متمرکز شده است. برایان نه تنها خود را از فقر به ثروت رساند بلکه به هزاران مرد و زن دیگر که با هیچ شروع کردهاند، نشان داده که چطور به استقلال مالی برسند.
هر یک از این قوانینی که در کتاب 21 روش عالی قانون شکست ناپذیر پول قرار است یاد بگیرید میتواند زندگیتان را تغییر دهد. مثل همیشه مهمترین عامل موفقیت برای شما عمل کردن است. وظیفهی شما این است که این اصول و استراتژیها را یاد بگیرید و سپس مدام آنها را در زندگیتان به کار برید تا نتیجهای مشابه صدها، هزاران و حتی میلیونها مرد و زنی که قبل از شما به آن رسیدهاند، بگیرید. در آخر این کتاب برایان پیشنهاد ویژهای را به شما خواهد کرد که خیلی سریع شما را در جادهی متعالی به سمت استقلال مالی و ثروت شخصی قرار خواهد داد.
سون تزو در کتاب هنر جنگ استراتژیهایی فوقالعاده برای رسیدن به موفقیت در اختیار شما قرار داده، تا بتوانید هر زمان چیزی در زندگیتان ارزش جنگیدن داشت از آن استفاده نمایید.
کتاب هنر جنگ (The Art of War) قبل از میلاد مسیح در چین به رشتهی تحریر درآمد؛ اثری که بیگمان یکی از کهنترین رسالههای شناخته شده تاریخ جهان در پیرامون جنگ است. اصولى که سون تزو (Sun Tzu) در این کتاب مورد بحث قرار داده اندرزهایی است که از 2400 سال پیش تا به امروز همچنان تازگی دارد و اکنون به عنوان یک منبع کلاسیک و ماندگار در دانشگاههای بازاریابی و تبلیغات درس داده میشود.
لازم به ذکر است که در در سال 2000 میلادی فیلمی به نام هنر جنگ ساخته شد، که اشاره به همین کتاب دارد. شخصیت اصلی این فیلم یکی از ماموران سازمان ملل است و از تکنیکها و شگردهای خودش برای ایجاد و حفظ صلح و امنیت استفاده میکند.
موضوع کتاب هنر جنگ چیست؟
تزو بیش از آن که بخواهد در مورد جنگ شما را راهنمایی کند، با استفاده از مجموعه تکنیکهای کاربردی که ارائه میدهد خواهان حل مشکلات است. در حقیقت هنر جنگ فراتر از استعارهی واژهی «جنگ» است. این کلمه تنها نشان از هرگونه مشکلیست که انسان در زندگی با آن مواجه میشود. زیرا همهی ما در زندگی پیوسته برای دستیابی به چیزی در پی نبردیم، پس چه بهتر که با مطالعه این کتاب از پیش استراتژی بازی با آن را یاد بگیریم.
یکی از بنیادیترین مباحثی که تزو در کتابش به آن میپردازد این است که: «اگر شما خودتان و دشمنان را بشناسید، نگران نتیجهی جنگ نیستید، ولی اگر صرفا خودتان را بشناسید و از دشمنتان شناخت درستی نداشته باشید در ازای کسب هر پیروزی رنج شکست را هم باید متحمل شوید. همچنین باید توجه داشت که بنابر تعالیم سون تزو، سرلشکری پیروز نبرد خواهد بود، که پیش از شروع جنگ، محاسبات بسیاری انجام میدهد، و سرلشکری بازنده است، که قبل از شروع جنگ، محاسبات کمی انجام میدهد. بنابراین، هرچه محاسبات بیشتر، بهتر!
سون تزو را بیشتر بشناسیم:
سون تزو، فرماندهای چینی است که در دوران پادشاهی وو، پانصد سال قبل از میلاد مسیح زندگی میکرده، او با توجه به اهمیت هنر رزم در میان کلیه کشورها، معتقد بود، بالاترین سطح هنر در جنگ این است که دشمن را بدون مبارزه شکست داد.
در بخشی از کتاب هنر جنگ میخوانیم:
سنتهاى ژاپنى بر این جارى است که «فصول سیزدهگانه» سون تزو، براى نخستین بار به وسیله کىبى نو ماکى بى که دو بار (از 716 تا 735 و بعد از 752 تا 754 بعد از میلاد) در چین زیسته است و پس از 19 سال غیبت با مقادیرى از متون کلاسیک چینى به کشور خود بازگشته است، وارد ژاپن شده است. شوکو نىهونگى Shoku Nihongi (ضمیمه سالنامههاى ژاپن) محتوى نقل قولهایى از اسناد سیاسى و تاریخى چینى است که در میان آنها چندین گزیده از «هنر جنگ» سون تزو وجود دارد. براساس این منبع، کىبى نو ماکىبى، سون تزو را به مثابه خودآموز دستى آموزش جنگجویان ژاپنى پیش از سال 760 بعد از میلاد، مورد استفاده قرار مىداده است.
با این همه، از آن جا که ژاپنىها، از زمانهایى خیلى دور، آشنایى بسیار گستردهاى با ادبیات کلاسیک چینى داشتهاند، ما مىتوانیم تصور کنیم که با آثار مربوط به هنر نظامىگرى در چین نیز از همان دورانها آگاهى داشتهاند. کتاب هفدهم نىهونگى که به شرح سلطنت امپراتور کىتایى Keitai پرداخته است، از یک فرزانه چینى که «کلاسیکهاى پنج گانه» را مىشناخته است، و از طریق کره در سال 516 بعد از میلاد وارد ژاپن شده است، گفتوگو مىکند. از همین تاریخ، میان ژاپن و پادشاهى پاچکه Pachke در کره، که به کلى «چینى شده» بوده است، روابط فرهنگى منظم برقرار بوده است. در واقع، سانسوم Sansom توضیح مىدهد که ارتباط با چین «در دوران اولین قرن بعد از میلاد» یعنى در عصر هانهاى متأخر، «کاملاً برقرار بوده است»؛ و چندین هیأت سیاسى از ژاپن به سوى نایبالسلطنه چینى کره در فاصله سالهاى 238 و 247 بعد از میلاد اعزام شدهاند. هدف مشترک تمام این هیأتها این بوده است که با تمدن و فنون چینى آشنایى حاصل کنند. ژاپنىها در آن زمان نیز مانند امروز، مردانى کنجکاو بودهاند؛ و بنابراین، نخستین مسافران ژاپنى، در بازگشت به سرزمین خود، نه تنها نسخ خطى گوناگون، بلکه اشیاء باارزش و مفید هنرى نیز همراه داشتهاند.